Úkoly – Český Jazyk 9

Úkoly – Český Jazyk 9

Úkoly na doma pro třídu VII (ze dne 27/05 2020)

Všechny vás pozdravuji, děkuji za všechno, co jste vytvořili a poslali a posílám další zadání úkolů.

E-maily potvrzující že jsem obdržel vaše úkoly, byste měli postupně obdržet (i s klasifikačními tabulkami, hvězdičkami a postupně i známkami). Na případné nesrovnalosti v tabulce reagujte e-mailem, pište a reklamujte! Svoje přílohy prosím nadále podepisujte v dohodnutém formátu: „Hamerníková, Berenika, 2.A – bližší specifikace úkolu…“ – ulehčíte mi a urychlíte moji práci.

Úkoly vyplývají za zaslaných příloh:

1) TEST Vedlejší věty ČJ 311000 – určete druhy vedlejších vět.

>TEST Vedlejší věty ČJ 311000<

a) Vypracujte test, vyplněnou odpovědní tabulku zašlete jako přílohu označenou: >Hamerníková, Berenika, TEST Vedlejší věty ČJ 311000<.

2) Literatura – přelom století v české literatuře

>Literatura – PŘELOM STOLETÍ<

a) Úkol spíše dobrovolný, spíše opakování (možná jsme psali) či příprava k maturitě. Projděte si celý text, promyslete a rozhodněte, která ze tří nabízených možností je náležitáPoužijte učebnice, případně i jiné zdroje. Náležitě doplněný (upravený) text pošlete jako řádně označenou přílohu >Hamerníková, Berenika, Literatura – PŘELOM STOLETÍ< . Ocením.

Vše vypracujte formou, která je pro vás s ohledem na vaše technické možnosti vhodná (jenom odpovědi by měly být jednoznačné) a odešlete jako přílohu e-mailu na adresu tkadlecek@gekom.cz do pátku 5/6 2020.

Další zadání úkolů podle situace, asi v pondělí 8/7 2020.

Přeji vám všem hezké dny.

J. Tk.

Napsat komentář