Úkoly – Český Jazyk 6

Úkoly – Český Jazyk 6

Úkoly na doma pro třídu VII (z pondělí 20/04 2020)

Pozdravuji, držme si palce!

 

1) Sloh

Zde najdete úkol se zadáním SLOH 20 04 I. Jeho vypracování je dobrovolné, ale ocením, když úkol vypracujete a odešlete na adresu tkadlecek@gekom.cz.

2) Literatura

Nadále procházejte na You Tube v rámci formátu „Na potítku“ ta témata , které korespondují s tématy našimi (zadanými i již probranými). viz také https://napotitku.cz/2018/05/03/ep60.

Vypracujte test (který naleznete zde) „TEST LIT D k opakování a procvičení 3.B a VII Mezi české…“. Autorka (jedna z vás) souhlasila s tím, že ho mohu použít.

Na každý vámi zaslaný mail s vámi vypracovaným úkolem odpovím mailem, který bude jako přílohu obsahovat tabulku s hodnocením vašich dosavadních splněných úkolů (forma klasifikačního archu s vysvětlivkami). Hvězdička v příslušném sloupci potvrzuje, že jsem vaši přílohu přijal a uložil. Pokud tabulku s hvězdičkou neobdržíte, pište a reklamujte! Svoje přílohy prosím podepisujte v následujícím formátu: „Noháčová, Jiřina 2.B – bližší specifikace…“

Vyzkoušejte si také „MS-Teams“, možná se budeme na této platformě v dalším období pohybovat. Už máte možná někteří vyzkoušeno.

Další zadání úkolů z ČJ dle situace, asi ve středu 29/4 2020.

Těšte se dobré mysli a mějte hezké dny.

J. Tk.

Napsat komentář